Mreža hrvatskih žena otvara nominacije za nagrade ‘Utjecajne hrvatske žene’ i ‘Buduće liderice’ 2025.

2024-09-20T19:33:44+02:0020. rujna 2024.|Civilno društvo|

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena poziva na nominacije za prestižne nagrade ‘’Utjecajne hrvatske žene’’ i ‘’Buduće liderice’’, koje će dobitnicama biti uručene na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2025. godine u Zagrebu.

”Tražimo raznoliku skupinu žena čije su vodstvo, inovativnost i utjecaj pridonijeli većem dobru i potaknuli društvene promjene. Od aktivistica do sportašica i korporativnih čelnica do poduzetnica u usponu, želimo istaknuti izvanredne hrvatske žene koje ostavljaju trag u svijetu”, istaknula je Caroline Spivak, osnivačica Croatian Women’s Network.

Nagrada ”Utjecajne hrvatske žene” prepoznaje kreativnost, vodstvo, inovativnost i utjecaj hrvatskih žena na zajednicu. Prateća nagrada “Buduće liderice” dodjeljuje se poduzetnim mladim ženama u dobi od 16 do 25 godina, koje nadahnjuju i vode druge te predano uče, inovativne su u poslu koji obavljaju i strastvene u dobrotvornom radu.

“Čast nam je istaknuti postignuća najinspirativnijih i najutjecajnijih Hrvatica u svijetu”, rekla je Spivak.

Nominacije su otvorene do 21. listopada 2024. Više informacija dostupno je na stranici Croatian Women’s Network, dok se videoupute o načinu nominacije nalaze OVDJE.

Dodjela prestižnih nagrada održat će se na svečanosti u povodu proslave Međunarodnog dana žena, 8. ožujka 2025. godine. Dan prije, 7. ožujka 2025. godine, održat će se cjelodnevna međunarodna konferencija ”Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!”.

Croatian Women’s Network™/Mreža hrvatskih žena/La Red de Mujeres Croatas globalna je organizacija koja povezuje, pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Mreža hrvatskih žena i nagrada “Utjecajna hrvatska žena” prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe naraštaje i pomogli im u ostvarenju njihova potencijala. Do danas je dodijeljeno 146 CWoI nagrada dobitnicama iz više od 15 zemalja.

Izvor: Priopćenje za medije – CWN/MHŽ

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.